Lifa Style logo

Hi you!

Wat leuk dat je de tijd neemt om dit stukje te lezen over Lifa Style. Geen paniek, ik maak het niet te lang!

Ik heb altijd al affiniteit met mode gehad! Geen verrassing dus dat ik na mijn middelbare school de opleiding Detailhandel ben gaan doen. Een eigen kledingwinkel, dat was toch wel mijn droom! Maar een eigen winkel beginnen, zeker als je net van school af komt, was toch iets te ambitieus. Ik ben in winkels gaan werken om daar een hoop ervaring op te doen.

En toen kwamen de kids.. Ik besloot daar enorm van te gaan genieten en ben gestopt met werken. Maar nu.. de baby’s zijn ondertussen geen baby’s meer.. Tijd over!

Ik besloot het gewoon te gaan doen, maar dan een winkel van deze tijd.. een webwinkel! De naam Lifa Style kwam al vrij snel naar boven.. Li van Linda, Fa is mijn achternaam en Style omdat ik vooral mijn eigen stijl wil gaan verkopen aan jullie. LIFA STYLE was geboren!

Wat is dan mijn stijl? Ik denk dat dat niet in 1 hokje te plaatsen is. Ik hou van printjes & kleur. Ik hou ervan als het net even anders is dan anders. In de zomer ben ik gek op bohemian jurken en kimono’s. Deze vind je op de site onder de kop Bohemian. Ik draag wat ik leuk vind en dat is wat ik wil uitstralen met deze shop.. Be Fearless! Draag wat je wil!

Life is too short to wear boring clothes!

Linda – Lifa Style

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *