Ik vind de herfst persoonlijk soms best lastig qua kleding.. Waar je in de ochtend blij bent met je winterjas, sta je โ€™s middags in je shirtje nog even te genieten van de laatste zonnestralen van de dag.

Wat draag je dan nu naar buiten?

Wat je nu veel ziet zijn lange bodywarmers. Dit is een ideale oplossing voor de herfst. Het geeft je precies de warmte die je nodig hebt. Leuk op een spijkerbroek, trui en sneakers. Een heerlijke sportieve look! Kijk eens op de site bij JASSEN, we hebben een hele gave in een mooie groene kleur!

Het spijkerjasje mag natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje! In de ochtend een lekker grote sjaal erbij en je bent klaar! Je hebt tegenwoordig heel veel verschillende soorten spijkerjacks. De oversized, de wat kortere of zoals je op onze site vind, de net-even-anders-dan-alle-andere-spijkerjasjes! Je vind dit te gekke jasje onder het kopje JASSEN. Maar ik waarschuw je, als je deze ziet ben je verkocht!

Het bomberjack model zie je deze herfst ook veel terug! Waar ze vroeger zwart waren met een oranje voering, zie je ze nu terug in allerlei kleuren en vooral in veel verschillende soorten stof. Wij verkopen hele leuke teddy jassen in dit model. Ze zijn er in het beige en in het kaki. Mega zacht en heerlijk om te dragen.. Deze wil je niet meer uitdoen!

Voor de echt koudere ochtenden kun je heerlijk op pad met een tussenjas. De naam zegt het eigenlijk al, een jas voor tussen de zomer en de winter.. Je vind bij ons verschillende soorten. We hebben de jas met ruitjes en teddy details! Hoe geweldig is deze?! Ga je voor de roze of de groene variant?

Durf je het aan.. de multicolour ruitjes jas? Wij zijn VERLIEFD op deze jas! Dit fleurt toch elke dag op? Of ga je voor de roze met zwarte jas? Wat een toffe print! Kijk snel onder het kopje JASSEN om te zien welke we bedoelen!

Veel plezier met shoppen.. heb je mijn hulp nodig? Je kunt contact opnemen via het contactformulier of via de chat!

Be Fearless! Draag wat je wil! Life is too short to wear boring clothes!

Linda โ€“ Lifa Style

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *