Hier lees je een klein stukje over ons. Ik ben in september 2021 begonnen met Lifa Style als online kledingwinkel. Vanaf mei 2022 ben ik een hele andere weg ingeslagen. Al doende leert men, zo kwam ik erachter dat het verkopen van kleding via een webshop erg lastig is. Het is moeilijk om te kunnen concurreren met de grote namen. Nu ben ik graag creatief bezig en maakte ik al een tijdje oorbellen voor de fun. Deze vielen leuk in de smaak bij vrienden en familie en zo begon ik ze online ook aan te bieden. Dit bleek een schot in de roos! Mensen zijn erg enthousiast en zo begon ik langzaamaan de kleding in de sale te gooien en me te storten op de oorbellen. Ik maak ze van polymeerklei en ik gebruik stainless steel materialen, dit geeft namelijk weinig kans op irritatie aan de oren.

Ze zijn handgemaakt, kleurrijk en in alle vormen en maten. Kortom, het is altijd een uniek exemplaar wat je bij mij kunt kopen. Heb je een idee voor mooie zelfgemaakte polymeerklei oorbellen qua vorm, kleur en grootte? Laat het me weten en wie weet kan ik deze speciaal voor jou op bestelling maken!

voorbeeld van verschillende oorbellen
Een voorbeeld van een aantal zelfgemaakte oorbellen.

Op de site kan je rustig door alle categorieën scrollen en kijken welke oorbellen bij jou passen. Om de keuzestress te verlagen heb ik ook een categorie favorieten gemaakt. Hierin staan de oorbellen die het meeste in de smaak vallen qua kleuren of vormen.

We vinden het leuk dat mensen de oorbellen zo leuk vinden en gaan dan ook enthousiast door met het maken van de oorbellen.  

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven over ons? Of vind je het leuk om geregeld nieuwe collecties voorbij te zien komen? Volg me op Instagram en/of op facebook: https://www.instagram.com/lifastyle.nl/
https://www.facebook.com/profile.php?id=100076221877790