Retourvoorwaarden

Je kunt je gekochte aankopen op de webshop binnen 14 dagen retourneren, mits je de onderstaande regels opvolgt.

De retouren kunnen opgestuurd worden naar het aangegeven adres. De artikelen die je wilt retourneren moeten er nog net zo uit zien zoals opgestuurd. De artikelen mogen niet in de sale zijn, ook mogen ze niet gedragen of beschadigd zijn (beschadigde artikelen, niet door jouw toedoen worden verwerkt als klachten en niet als retouren). Het prijskaartje moet er aan zitten.

De retouraanvraag moet je per e-mail naar linda@lifastyle.nl doorgeven, inclusief reden van retouren. Wij reageren dan zo snel mogelijk. Als de aanvraag akkoord is bevonden geldt het volgende:
De retourkosten zijn voor eigen rekening.
Je kunt het retourpakket naar het volgende adres sturen:
Lifa Style, Hoefslag 12, 3155 BZ te Maasland

Het bedrag van het geretourneerde artikel ontvang je binnen 14 dagen na ontvangst van het retourpakket op je betaalrekening.

Wanneer je een klacht hebt over een aangekochte artikel op onze webshop gaat dit niet via ons retourbeleid. Vul het contactformulier in of stuur een mailtje naar linda@lifastyle.nl. Wij reageren zo snel mogelijk.

Verzending

Verzending binnen Nederland is bij ons altijd gratis. Buiten Nederland bereken we achteraf de verzendkosten.

Wij doen zorgvuldig onze best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen proberen wij dezelfde dag nog te verzenden, maar uiterlijk binnen 2 werkdagen. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Verzending verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.