Blog

Zelfgemaakte oorbellen

Oorbellen handgemaakt en kleurrijk

Van kleding naar zelfgemaakte oorbellen.

Wat gaat de tijd snel! Ik ben nu ongeveer een half jaar bezig met Lifa Style en ben ik een andere weg ingeslagen. Al doende leert men, zo kwam ik erachter dat het verkopen van kleding via een webshop erg lastig is. Het is moeilijk om te kunnen concurreren met de grote namen. Nu ben ik graag creatief bezig en maakte ik al een tijdje oorbellen. Deze vielen leuk in de smaak bij vrienden en familie en zo begon ik ze online ook aan te bieden. Dit bleek een schot in de roos! Mensen zijn erg enthousiast en zo begon ik langzaamaan de kleding in de sale te gooien en me te storten op de oorbellen. Ik maak ze van polymeerklei en ik gebruik stainless steel materialen, dit geeft namelijk weinig kans op irritatie aan de oren.

Ze zijn handgemaakt, kleurrijk en in alle vormen en maten. Kortom, het is altijd een uniek exemplaar wat je bij mij kunt kopen. Heb je een idee voor mooie zelfgemaakte polymeerklei oorbellen qua vorm, kleur en grootte? Laat het me weten en wie weet kan ik deze speciaal voor jou op bestelling maken!

Ondertussen zijn de oorbellen ook te koop op verschillende plekken in de buurt. Daar ben ik dan ook best wel trots op.

We vinden het leuk dat mensen ze zo leuk vinden en gaan dan ook enthousiast door met het maken van de oorbellen. Het Bohemian gedeelte zal zeker niet vertrekken van de site, deze hopen we in de toekomst nog verder uit te kunnen breiden.ย 

Blijf ons volgen!! Bedankt!